Afyonkarahisar Belediyesi'nden Öğrencilere ‘Hoş Geldiniz’ İkramı

Afyonkarahisar Belediyesi, şehre yeni gelen üniversite öğrencilerine yöresel lezzetler ve bilgilendirici broşürlerle ‘hoş geldiniz’ dedi.

GÜNDEM 17.09.2024 20:11:09 0
Afyonkarahisar Belediyesi

Afyonkarahisar Belediyesi, Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın talimatları doğrultusunda, şehre yeni gelen öğrencilere yönelik bir karşılama etkinliği düzenledi. 

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Kent Konseyi iş birliğinde düzenlenen etkinlik, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) önünde gerçekleştirildi. 

Öğrencilere Afyonkarahisar’ı tanıtan broşürler ve yöresel lezzetler ikram edildi.

Belediye Başkanı Burcu Köksal, öğrencilere seslenerek, “Afyonkarahisar, hem tarihi dokusu hem de modern yapısıyla sizler için ideal bir şehir. 

Eğitim hayatınız boyunca belediye olarak her zaman yanınızda olacağız. Bu şehir, eğitim ve sosyal yaşamınızda sizi en iyi şekilde ağırlayacak” dedi.

Yöresel Lezzetler İkram Edildi

Etkinlikte, öğrencilere Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetleri olan bükme ve ağzıaçık ikram edildi. 

Bu ikramlarla birlikte şehrin gastronomik zenginlikleri tanıtıldı. Belediye Başkanı Köksal, Afyonkarahisar’ın sadece bir öğrenci şehri değil, aynı zamanda bir kültür ve turizm merkezi olduğunu vurguladı. 

“Sizlerin burada geçireceğiniz yıllar, hem kişisel gelişiminiz hem de sosyal yaşamınız açısından çok değerli” diyerek öğrencilerin şehrin sunduğu olanaklardan en iyi şekilde faydalanmalarını diledi.

Öğrencilere Tam Destek

Afyonkarahisar Belediyesi, öğrencilerin şehre adaptasyonunu kolaylaştırmak ve sosyal hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla etkinliklerini sürdürüyor. 

Etkinlik sonunda öğrenciler, belediyenin sıcak karşılamasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Belediye Başkanı Burcu Köksal, gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Afyonkarahisar, gençlerle daha dinamik ve güçlü bir şehir. 

Sizlerin enerjisi, şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak” dedi.

Belediye, önümüzdeki hafta Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencilerine yönelik de benzer bir karşılama etkinliği düzenleyecek.

AKÜ’ye yeni gelen öğrencilere de broşürler ve yöresel ikramlar sunulacak.

#AfyonkarahisarBelediyesi #ÖğrencilereHoşGeldiniz #Afyonkarahisarİkram #BurcuKöksal #YöreselLezzetler #AfyonİkinciEviniz


Perşembe 22.1 ° / 11.9 °
Cuma 23 ° / 10.9 °
Cumartesi 16 ° / 11.4 °