Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Gaziler Günü Programında Kahraman Gazilerle Buluştu

19 Eylül Gaziler Günü, Afyonkarahisar’da düzenlenen özel bir programla kutlandı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu anlamlı günde gazilerimiz ve aileleriyle buluşarak, onların fedakarlıklarına dikkat çekti.

GÜNDEM 19.09.2024 12:15:13 0
Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Gaziler Günü Programında Kahraman Gazilerle Buluştu


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşallik ve Gazi’ unvanı verilişinin yıl dönümü ve 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, kahraman gazilerimiz ve aileleriyle bir araya geldi.


Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Afyonkarahisar’da düzenlenen özel bir programla kutlandı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bu anlamlı günde gazilerimiz ve aileleriyle buluşarak, onların fedakarlıklarına dikkat çekti. Program, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşallik ve Gazi’ unvanının verilişinin yıl dönümünde gerçekleşti.

Programda konuşan Vali Yiğitbaşı, Türk milletinin gazilerine her zaman minnet borçlu olduğunu vurguladı. Gazilerin, vatanı ve milleti için büyük fedakarlıklar yaparak geleceğe ışık tuttuklarını belirten Yiğitbaşı, onların cesaretinin asla unutulmayacağını söyledi. 

Kahraman Gazilerimize Vefa

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen bu program, gazilerimizin toplumumuzdaki saygın yerini bir kez daha gözler önüne serdi. Kahraman gaziler ve aileleri, Vali Yiğitbaşı ile bir araya gelerek, bu özel günde birlik ve beraberlik duygusunu paylaştı.

 

 



#GazilerGünü #MareşalAtatürk #KahramanGazilerimiz #Afyonkarahisar #ValiKübraYiğitbaşı #19Eylül #Vatanseverlik #MilliMücadele #GazilerimizeMinnet

 


Cuma 23 ° / 10.9 °
Cumartesi 16 ° / 11.4 °