Emirdağ Belediyesi İlçeye Değer Katacak Bir Projeye Daha İmza Attı

Emirdağ Belediyesi İlçeye Değer Katacak Bir Projeye Daha İmza Attı

Emirdağ Belediyesi, Adaçal Mahallesi'nde inşa edilecek olan Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi için protokol imzaladı. Külliye, hayırsever Cafer Kızılırmak tarafından finanse edilecek.

Emirdağ Belediyesi, ilçeye değer katacak önemli bir projeye daha imza atıyor. Adaçal Mahallesi'nde inşa edilecek olan Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi için Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve hayırsever Cafer Kızılırmak arasında protokol imzalandı.


 

Külliyede Neler Olacak?

Tamamı Cafer Kızılırmak tarafından finanse edilecek külliye, içerisinde imam lojmanı, 4-6 yaş grubu çocuklar için Kur'an kursu ve kadınlara özel Kur'an kursunu barındıracak. Projenin tamamlanmasıyla, bölge halkı dini ve sosyal anlamda büyük bir esere kavuşmuş olacak.


 

Başkan Serkan Koyuncu’dan Teşekkür

Protokolün imzalanması sırasında Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, “Bu önemli eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen hayırseverimiz Cafer Kızılırmak’a teşekkür ediyorum. Allah hayır sahiplerinin sayısını arttırsın,” ifadelerini kullandı. Koyuncu, bu projenin Emirdağ için büyük bir değer katacağını vurguladı.

 

 

Projenin İlçeye Katkısı

Cafer Kızılırmak Camii ve Külliyesi, bölge halkına yalnızca dini değil, sosyal ve eğitimsel hizmetler de sunacak. Özellikle çocuklar ve kadınlar için açılacak Kur’an kursları, halkın eğitimine katkı sağlayacak.

 

#SerkanKoyuncu #GönülBelediyeciliği #BizimSevdamızEmirdağ #EmirdağBelediyesi #EmirdağİçinDeğer #CaferKızılırmakCami

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE

23° / 10.9°