Emirdağ Belediyesi’nden Çay Deresi’nde Hummalı Temizlik Çalışması

Emirdağ Belediyesi’nden Çay Deresi’nde Hummalı Temizlik Çalışması

Emirdağ Belediyesi, Çay Deresi’nin içi ve çevresinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, çevre temizliğinin toplumun ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı

 

Emirdağ Belediyesi, başlattığı yoğun çalışmalar kapsamında Çay Deresi'nin içini ve etrafını temizlemeye devam ediyor. Ekipler, iş makineleri yardımıyla derenin içinde biriken çamur, yabani otlar ve atıkları temizliyor. Bu kapsamda, dere çevresindeki kötü görüntü ve koku da gideriliyor.

Kapsamlı Temizlik ve Bakım Çalışmaları

Çalışmaların detayları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, kış mevsimi öncesinde alınan tedbirler doğrultusunda başlatılan temizlik çalışmalarının önemine dikkat çekti. Koyuncu, “Emirdağ Belediyesi olarak kış öncesi aldığımız bazı tedbirler kapsamında detaylı bir temizlik çalışması başlattık. Temiz dere, temiz çevre, temiz Emirdağ sadece belediyenin çalışmalarıyla değil, vatandaşların da katkısıyla mümkün olacaktır. Bu konuda el ele verip çevremizi koruyacağız” ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan Tam Destek

Çay Deresi'nde yürütülen temizlik çalışmalarına vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi ve yapılan çalışmalar takdir topladı. Başkan Koyuncu, vatandaşlardan dere ve çevresini koruma konusunda hassasiyet beklediklerini belirterek, sürdürülebilir bir çevre için birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.


 

 #Emirdağ #ÇayDeresi #SerkanKoyuncu #ÇevreTemizliği #TemizEmirdağ #EmirdağBelediyesi #SürdürülebilirÇevre

 


Haber Kaynak : BEYAZ BELGE

22.1° / 11.9°